Vacature: Judo Trainer – Judo Vereniging Angeren

Over ons

Wij zijn Judo Vereniging Angeren, een toegankelijke vereniging waar kinderen vanaf 4 jaar in een speelse omgeving de basis van judo leren. Het doel van onze vereniging is om judoka’s te laten ontwikkelen en groeien op hun eigen manier en op hun eigen niveau. Met een groep van ongeveer 40 leden vormen we samen een enthousiaste vereniging, waar plezier in de sport en spelenderwijs leren centraal staan.

Aanleiding

Eén van onze huidige trainers heeft aangegeven tot aan de zomervakantie nog les te geven en daarna te stoppen binnen onze vereniging. Hierdoor zijn we op zoek naar een nieuwe trainer die met enthousiasme onze kinderen wil begeleiden.

Locatie: Angeren
Trainingstijden: Maandag 17:00 – 20:00 & Woensdag 17:30 – 20:30.
We zoeken met name versterking voor de maandagavonden.

Jouw Bijdrage

Ben jij degene die bij onze vereniging graag de trainingen wil gaan verzorgen? Heb je affiniteit met het geven van judotrainingen en ben je enthousiast om aan de slag te gaan, zelfs als je nog geen formele opleiding in judo hebt gehad? Wij zijn op zoek naar iemand met een passie voor judo en het coachen van kinderen. Samen kijken we naar de mogelijkheden voor jouw ontwikkeling.

Er wordt van je verwacht dat je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) kunt overleggen. Zo zorgen we samen voor een veilige en plezierige omgeving voor onze leden.

Heb je nog vragen, dan mag je ook telefonisch contact met ons opnemen. Zie www.judo-angeren.nl voor onze verdere contactgegevens en meer informatie over onze vereniging.

Interesse?

Heb je interesse om judotrainer te worden bij Judo Vereniging Angeren? Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar info@judo-angeren.nl.